Братішкі поможіть купив недавно Лексус РХ 350 2007 року, купив в Одесі підголовники з моніторами (без ДВД встроєного) за 200$, думав приїду в Львів без проблем підключу до штатного монітора, фіг там, в мене Марк Левінсон читає всьо ДВД, МР3, а ніхто не може підключити куда звернутись шо робити? кажуть якийсь інтерфейс треба докупити, який фіг його знає? мені походу треба вивести з магнітофона відіо вихід на монітори в підголовніках, шоб в підголовніках показувало то шо на теліку в панелі, може якийсь конкретний інтерфейс є, чи фішкі якісь підскажіть будь ласка? я вже всі сервіси обїздив ніхто такого не робив, підголовніки з встроєними ДВД таке будь ласка без проблем, а вот самі монітори до мого штатного ДВД НІХТО НЕ ЗНАЄ. За раніє благодарствую всім прівет Душевний!
Андрюха Львов писал(а): Братішкі поможіть купив недавно Лексус РХ 350 2007 року, купив в Одесі підголовники з моніторами (без ДВД встроєного) за 200$, думав приїду в Львів без проблем підключу до штатного монітора, фіг там, в мене Марк Левінсон читає всьо ДВД, МР3, а ніхто не може підключити куда звернутись шо робити? кажуть якийсь інтерфейс треба докупити, який фіг його знає? мені походу треба вивести з магнітофона відіо вихід на монітори в підголовніках, шоб в підголовніках показувало то шо на теліку в панелі, може якийсь конкретний інтерфейс є, чи фішкі якісь підскажіть будь ласка? я вже всі сервіси обїздив ніхто такого не робив, підголовніки з встроєними ДВД таке будь ласка без проблем, а вот самі монітори до мого штатного ДВД НІХТО НЕ ЗНАЄ. За раніє благодарствую всім прівет Душевний!
Что тут непонятного!! Коллега купил ЛЕХУ с мониторами в подголовниках, дополнительного ДВД нет. Думал что без проблем подключит (наверно проехал по ушам продавец, что подключит любой неуч) к штатному проигрывателю, но ни тут то было, его Марк Левинсон читает все и ДВД и МР3, а куда подключить подголовники никто не понимает, говорят, что какой-то интерфейс необходим, что это за хрень???? не знает. В общем надо подключить мониторы которые в подголовниках к штатному экрану, хочет чтобы, что показывает в мониторе на панели, показывало в мониторах подголовников. ВСЕ!!!
Слезно просит помощи!!!!