Привіт, хлопці, я шукаю спеціаліста toyota / lexus у Львові. Хто-небудь з вас знає хорошу механіку у Львові? Lexus поставив діагноз, що мені потрібен новий рульовий дефіцит, через те, що вода потрапляє в частину ( ()&Location=front-steering-gear-link,,44200 ), оскільки вона не ремонтує деталі (як і очікувалося). Я знайшов декілька місць, які відновлюють та відновлюють цю частину, але вони не знаходяться у Львові, Я включаю посилання.
1. Я б вважав за краще це робити локально, якщо це взагалі можливо. Будь-які рекомендації?
2. Якщо це неможливо зробити локально, мені все одно потрібне надійне місце для видалення рульової рейки та повторного встановлення, коли це буде зроблено.
Я канадський, і цей пост був перекладений з англійської з використанням перекладача google. Будь ласка, допоможіть, якщо це можливо.
🇨🇦 Canadian in Lviv. Канадський у Львові, допоможіть мені з моїм автопробігом в Україні 🇺🇦
jdanielca писал(а): Я не можу сказати з цієї відповіді, якщо ви справді бездоганні (але це не можливо, тому що бездушні люди не на форумах на автомобілі) або намагаються бути грубим і непривітним
I cannot tell from that response if you are genuinely clueless (but that is not possible because clueless people are not on car forums) or trying to be rude and inhospitable
I know a few places in Odessa that used to figure out this problem. Tomorrow I can contact them and clear out the price ant time limits. I also posted your matter at toyota-club ukraine (Lvivv). In case anyone locally can help You I`ll respond.
DimaOdessa писал(а): Так он же написал, что сам-то не местный, гугл переводчиком перевел, как смог. Ему надо рейку восстановить рулевую. В Одессе я бы помог.
jdanielca Contact me through viber/whatsup and I`ll try to help You. +380674810870
Thank you I will contact you. The second message is about a forum? Ok I will join and ask there too.
Дякую, що я зв'яжусь з вами. Друге повідомлення про форум? Добре, я приєднуюсь і запитаю там.
This man works for Toyota dealer in Lviv and he had a Lexus GS450h. Maybe he can help you with something.
Write to him in WhatsApp or Viber.
спасибо, но я ищу контакты не дилера. БЛАГОДАРЯ